Savjeti i izbor iz ponude za preduzeća

 

Brzi linkovi

 
 
NLB Montenegrobanka
Ponuda za preduzeća
Baner-srednji_NLB-Popust-partner8315.jpg
Baner-srednji_Platni-promet5851.jpg

Platni promet

je namijenjen pravnim  licima, preduzećima, neprofitnim organizacijama - svima, koji obavljate platni promet bilo u zemlji ili sa inostranstvom.

Depozitni poslovi

Ukoliko imate viška novca, naša banka Vam nudi sigurno i unosno ulaganje uz kamatnu stopu. Shodno potrebama, na raspolaganju su Vam različiti oblici depozita, uz odgovarajuću ročnost i način isplate kamatnih stopa.

Krediti

Da li Vam u realizaciji poslovnih ideja nedostaje finansijskih sredstava ili imate trenutne probleme sa likvidnošću? U oba slučaja, kod nas ćete naći posvećenog i stručnog partnera, spremnog da sasluša Vaše želje i izađe u susret Vašim potrebama.

Dokumentarno poslovanje

Nepredviđene okolnosti prate poslovanje svakog preduzeća, zato je važno na vrijeme se osigurati od rizika, koji može ugroziti ostvarenje Vaših poslovnih planova.

Baner-srednji_NLB-zlatni-parter7282.jpg

Poslovne kartice

Sa NLB Poslovnim karticama uđite u svijet modernog poslovanja

Novo!

NLB platne kartice zaštićene su 3D Secure sistemom, koji pruža maksimalnu sigurnost prilikom internet kupovine.

silver9307.jpg

NLB ProKlik

je elektronsko bankarstvo namijenjeno preduzećima za lakše upavljanje svojim finasijama, uz brzo i efikasno obavljanje platnog prometa uz 25% niže provizije za plaćanja u zemlji.

Putevi do banke

Postoji više načina za uspostavljanje kontakta sa Bankom.

E-commerce

je servis koji omogućava prodaju proizvoda i usluga Vašeg preduzeća prihvatanjem uplata platnim karticama iz sistema VISA i MasterCard na Vašem Internet prodajnom mjestu.

Baner-srednji_NLB-E-commerce9905.jpg

Kastodi poslovanje

je skup administrativnih, informacionih, pravnih i poreskih usluga investitorima prilikom poslovanja sa hartijama od vrijednosti (HoV) na domaćem i inostranom tržištu