Ponuda za stanovništvo

 

Savjeti i izbor iz ponude za stanovništvo

 

Brzi linkovi

 
 
NLB Montenegrobanka
Krediti
Baner-srednji_NLB-stanben-kredit2647.jpg

AKCIJA!

Upoznajte se sa našom najnovijom ponudom kredita pod najpovoljnijim uslovima

NLB Kredit – posebna ponuda

NLB Banka nudi povoljnije kamatne stope i dodatne benefite za korisnike stambenog, gotovinskog/hipotekarnog i srebrnog kredita samo u periodu od 01.09.2015. do 31.12.2015. godine.Povoljne kamatne stope već od 4.99% + 6M Euribor pružaju mogućnost obezbjeđenja kredita po značajno povoljnijim uslovima.  Uz NLB Klasik plus paket sa tri mjeseca besplatne članarine, benefiti u akciji se ogledaju u odobravanju kredita bez naknade za obradu, uz polisu životnog osiguranja za stambene kredite i realizaciju na kreditnu karticu za gotovinske i hipotekarne kredite.

Baner-srednji_NLB-FS7263.jpg

NLB Gotovinski kredit

je namijenjen svima kojima je potrebna gotovina za rješavanje tekućih novčanih nedostataka.

NLB Potrošački kredit

Namijenjen je svim fizičkim licima, koja žele na brz i jednostavan način doći do povoljnog kredita. Iznos NLB Potrošačkog kredita lako možemo da uplatimo na račun izabranog trgovca ili turističke agencije sa kojima sarađujemo.

Kalkulator troškova

Dobro organizovan kućni budžet je od velike važnosti za sređene lične finansije. U namjeri da Vam u tome pomognemo, napravili smo kalkulator mjesečnih troškova  domaćinstva. Provjerite kako ste organizovali svoj mjesečni budžet. 

NLB Srebrni kredit

je namijenjen svim korisnicima NLB Srebrnog računa, koji imaju stalno prebivalište u Crnoj Gori.  

NLB Stambeni kredit

Namijenjen je svim fizičkim licima koja žele na jednostavan i udoban način doći do novca za kupovinu, gradnju ili obnovu nepokretnosti.

NLB Hipotekarni kredit

su namijenjeni svim građanima koji ostvaruju redovne prihode i posjeduju nekretninu u svom vlasništvu.