OD NAJBOLJE BANKE

NAJVIŠE POVOLJNOSTI

Zato što cijenimo vaše povjerenje, pripremili smo više, za sve vas!

Stambeni krediti po povoljnijoj kamatnoj stopi, još veći iznos gotovinskih kredita, dozvoljeni minus bez kamate, novootvoreni paketi bez članarine i plaćanja putem NLB Klika bez provizije.
Iskoristite promotivni period od 15.09. do 31.12.2019. godine.

VIŠE ZA SVE VAS!

Reprezentativni primjeri:


1 Stambeni kredit: varijabilna kamatna stopa (3,49% + 6M Euribor) Za iznos kredita od 40.000 EUR i rok otplate 240 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) 3,49% + 6M Euribor, efektivna kamatna stopa (EKS) 4,11%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS), uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 1,5% iznosa kredita (600 EUR), naknada za 1 mjenicu (2 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (3,50 EUR), trošak polise osiguranja života1 908,55 EUR, trošak notara2 (170 EUR), trošak polise osiguranja imovine3 (101,90 EUR), trošak procjene nepokretnosti3 (70 EUR). (Ukupno: 1.855,95 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 57.493,73 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 231,83 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Ukoliko je za odobrenje kredita potrebno obezbijediti i druge instrumente obezbjeđenja, potrebno je da se korisnik obaveže na zaključenje ugovora o dodatnim uslugama, u kom slučaju u dodatne naknade koje ne ulaze u navedeni obračun efektivne kamatne stope, spadaju i troškovi koji se odnose na te dodatne usluge (npr. troškovi polise osiguranja, troškovi izdavanja lista nepokretnosti i sl.). EKS je važeća na datum informativnog obračuna 05.09.2019. godine. Korekcija Euribor-a se vrši dva puta godišnje (1. januara i 1. jula).
1 Iznos premije se plaća jednokratno i zavisi od zdravstvenog stanja klijenta. Pristupna starost uzeta u primjeru je 35 godina.
2 Trošak može imati manjih odstupanja, u zavisnosti od okolnosti slučaja.
3 Površina stambenog objekta uzeta u primjeru je 40m2, građevinske vrijednosti 500 EUR po m2.

2 Dozvoljeni minus Za iznos odobrenog kreditnog limita od 500 EUR, uz rok otplate od 24 mjeseca, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna (NKS) 0 fiksno, efektivna (EKS) 0. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) je uključena nominalna kamatna stopa (NKS). Minimalni iznos mjesečne otplate jednak je iznosu obračunate kamate na utrošeni iznos odobrenog kreditnog limita. Prenosom iznosa odobrenog kreditnog limita na račun korisnika, omogućava se korisniku povlačenje kreditnog limita. Ostali troškovi koje klijent plaća u vezi sa odobrenjem dozvoljenog prekoračenja su: naknada za 1 mjenicu (2 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (3,50 EUR). Važi u promotivnom periodu, od 15.09. do 31.12.2019. godine.

PODIZANJE KREDITA JE VAŽNA ODLUKA - BIRAJTE PRAVILNO!

NLB Stambeni kredit namijenjen je svima koji žele da stvore novi dom. Kreiran je sa posebnom pažnjom i povoljnostima. Možete birati između fiksne ili varijabilne kamatne stope, ili se odlučiti za kombinaciju obje!

NLB Gotovinski kredit je pravo rješenje koje će otkloniti trenutne finansijske nedostatke, adekvatno podržati opremanje stana, pripremu za zimu ili omogućiti da sebi priuštite neko lijepo putovanje.

NLB Dozvoljeni minush po računu je maksimalan iznos novca, kratkoročna pozajmica banke, prekoračenje koje možete da potrošite iako nemate dovoljno novca na računu.

Prije potpisivanja Ugovora o kreditu, zatražite individualnu ponudu koja je od posebnog značaja jer ćemo je jednostavnije prilagoditi Vašoj finansijskoj situaciji.

Naši komercijalisti će Vas rado posavjetovati koliko je mudro zadužiti se, a da Vaš životni standard ne bude ugrožen, i pomoći Vam da izaberete najprikladnije rješenje.

VRSTE OSIGURANJA

KAKO DO KREDITA?

OD NAJBOLJE BANKE

NAJVIŠE POVOLJNOSTI

POGLEDAJTE PONUDU SRODNIH NLB PROIZVODA .

VIŠE ZA SVE VAS